Lilla askungen ska äntligen få tillbaka sin sko

Tisdag och dagen väntar med att jag ska till stallet och hjälpa till att sko/verka 4 hästar. Svårt att hitta en tid och då var det ingen annan som kunde. Så jag som inte hade annat möte inplanerat idag valde att ställa upp.

Snyggingen leker som vanligt askungen och har tappat en sko för andra gången den här månaden och det var som lagomt i tid att sko alla. Han, den stackaren, är så otroligt tåöm när han inte har skor så det går inte att göra någonting med honom när han är skolös. Så han har fått vila någon vecka nu. Längtar så vi kan få starta igång han igen, då han varit lite stel ett tag.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

  1. Älskar att du är så färgglad! Fick ett stort leende i ansiktet när jag såg dina härligt gula stövlar till de syrenlila tightsen 😍Men stackarn att han ska vara så tåöm! Tur att du kunde hjälpa till idag så han får skor igen och kan jobba bort sin stelhet. Hoppas du får en riktigt fin tisdag fina du! Kramar 🤗❤️

    1. Man bli glad av färg! Samt jag ville det skulle vara lätt att hitta stövlarna när jag kollar bland mitt hav av skor om man ska ut i regn och skog, haha!
      Ja, det bor däremot en liten dramaqueen i honom så är han koncentrerad på annat så glömmer han lätt bort sin ömma tå, men onödigt att han ska lida i onödan. 😉
      Kram ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *