Virkarmorgon

Jag har försökt tagit lugnt denna förmiddag med varvning av datorjobb och virkning. Den charmiga sidan av att vara egenföretagare att kunna styra sin tid på egen hand.

Just nu har jag fått en dille på att virka dessa Sweet Mess-disktrasor (mönster från Hobbii – ej samarbete). Ett väldigt enkelt virkningsmönster som ändå känns inte enformigt. Så jag kan virka trots att man pratar med andra eller koncentrerar sig på annat men ändå inte bli uttråkad. Det är få mönster som har den egenskapen tycker jag.

Går dessutom fort och göra samt att disktrasor kan man typ inte få för många utav. Rekommenderas varmt oavsett om man är amatör som jag eller som ett snabbt projekt!

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. Det var länge sedan jag virkade något nu, men minns att jag tyckte att det var väldigt avkopplande. Jag har aldrig virkat disktrasor, men en himla massa med grytlappar har det blivit genom åren. Smart att virka sina egna disktrasor som man kan tvätta istället för dessa trista Wettex dukar som jag köper av ren lathet.. Hoppas du får en fin fortsättning på denna torsdagskväll! Kramar 🤗❤️

  2. Coolt med virkade disktrasor, ser riktigt fint ut!
    Jag har bara stickat Lovikkavantar och pannband tidigare, men aldrig testat virkning… man kanske skulle ge sig på en disktrasa 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *