Vem är jag? Och vem är du?

Hej alla nya (och gamla) följare!

Ser titt som tätt att nya kommentarer från personer som jag inte sett har kommenterat här tidigare. Vill till att börja med säga ett varmt välkommen hit till min blogg. Och här får ni en presentation om mig:

 • Malin Tarvainen heter jag.
 • Jag fyller 30 år nästa vecka så kan snart kalla mig medelålders.
 • Lever tillsammans med min make N och våra två barn Sally, 11 år och Kitty, 7 år.
 • Äger lite djur: 5 hönor och 1 tupp, 2 kaniner och 2 katter. Men är även medkörare till en ponny.
 • Bor på landsbygden i ett hus byggt år 1959 i orten Bygdeå (Västerbotten).
 • Jag har i år 2020, sett det fina med att odla sin egen mat.
 • Är en kreativ människa och har ett tålamod som heter duga, vilket gör att jag kan göra rätt pilliga saker trots att jag är darrhänt. Jag tycker om att lägga pärlplattor, sticka, virka, måla, och skapa allmänt.
 • Bero på kreativitet, så jobbar jag på Umeås största nagelsalong som nagelterapeut sedan 5 år tillbaka.
 • Kallar mig stolt feminist. Då jag tror på allas lika värde därav även så ställer mig inom kroppspositivism.
 • Jag har även mål att försöka leva ett mer minimalistiskt liv och håller därför på att rensa en hel del i mitt hem för tillfället. Går även inom mer hållbarhet som också är en strävan jag har.

Några frågor på det?

Nu undrar jag vem DU är? Vad heter du? Bor? Djur? Sysselsättning? Tell me!

Du kanske också gillar

13 kommentarer

 1. Så kul att veta! 🙂 Jag är också 30, bor precis utanför Göteborg på en gård och har hästar, katter och en hund <3

 2. Roligt att läsa om dig.
  Jag heter Lena Dyche.
  Jag är 65 år, f d reseledare och guide över i stort sett hela Europa, numera pensionär som jobbar lite emellanåt (dock inte under Coronatider, av förklarliga skäl) i Wales och Spanien, där jag bor ca halv året på vart ställe. Ursprungligen från Göteborgstrakten. På min blogg, höst upp, under Om Lena, kan du läsa mer om mig. Tycker om att handarbeta och är många gånger lite för kreativ för mitt eget bästa.
  Ha det bra!

 3. Visst är det kul när det kommer kommentarer från folk man inte har en aning om fanns…Jag heter Louise, är 47 år och författare (i a f till en bok, Skuggvinter). Bor en dryg timme från Göteborg, fast på landet. är gift, har fyra barn och fyra kaniner. Kram!

  1. Men vad kul och veta mer om dig. ? Man är absolut författare om man har skrivit en bok! Har själv en nära vän som snart debuterar som författare! Verkar vara jätteroligt!
   Kram

 4. Åh kreativa människor gillar jag, och skulle kalla mig själv det också faktiskt för älskar att pyssla med saker hela tiden! 😀 Som sagt är höns något jag gärna skulle vilja ha själv, så mysiga djur :> KRAM

 5. Vilket härligt inlägg och så kul att få lära känna dog! Mitt namn är Enna, 20 år, och jag bor nere i skåne. Har en liten hund, Lexie. Älskar mode, så shopping är alltid kul och en fika. Till hösten ska jag börja på högskola?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *