Nr. 666 i kön

Igår var jag och simmade. Det är verkligen en underbar känsla att träna men ändå aldrig bli sådär överhettad. Har liksom svårt att svettas utan blir bara så varm och knallröd i ansiktet. Trots det har jag ändå gymkort, som jag visserligen än så länge går sparsamt till. ? Okej, jag har haft mitt gymkort i tre veckor och varit där en gång. Men då ska man också komma ihåg att jag hunnit varit magsjuk under några dagar. Samt att jag ändå simmat en gång också. Kunde varit noll åt båda hållen. ?
I vilket fall som helst så kände jag mig tvärnöjd med gårdagens pass. Jag köttade på bra, med tanke på att jag höll på att dö efter ca 30 minuter och fortsatte ändå i nästan en kvart. Fast efter den kvarten var jag bra mör, haha!

Ja, jag måste ändå erkänna också att jag var inte bara nyttig igår! Jag åt på snabbmat till middag. Hatar vanligtvis att köpa med mig mat ensam på restaurang sådär, svälter hellre många gånger. Men jag var väldigt trött och omständigheterna gjorde att jag bara för en gångs skull trotsade mina hjärnspöken. Fast det var inte riktigt det vi skulle surra om, utan snarare kölappen jag fick till, nr 666. Kan säga att jag kände mig lagomt skraj. ? ”Ska jag bli förgiftad nu?”
När jag dessutom kom fram till kassan så killen i kassadisken – ”Bara så du vet det är nr 999. Inget annat!” med glimten i ögat. Kändes lite mer betryggande då, hehe. ? Jaja, jag lever och inte blev jag matförgiftad för den delen heller, men gissar på att de alltid är lite extra noggrann med just nr 666 beställningen.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *