Länge leve sömnen


Ni vet säkert sedan tidigare att jag är egentligen ingen tv/film-tittare. Största anledningen till filmtittandet är att jag tycker det är ganska slöseri med tid.  Och det där med tv i övrigt är egentligen också slöseri med tid som jag kan dock fastna mer vid. Det blir en riktig jobbig känsla av att aldrig koppla av men ändå lite ett begär. Så i den mån jag kan begränsar jag mitt TV-tittande. 

Natten mot igår gjorde jag inte det. Vilket ledde till att jag var fruktansvärt trött hela dagen. Min sömn har verkligen påverkat allt, speciellt nu när jag jobbar så hårt. Så gårdagen var en enda zombiemarsch. 

Nu är jag i alla fall på väg till lite träning. Ska bli så skönt och idag känner jag mig väldigt peppad! Länge leve riktig sömn! ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *