När ens lucka precis täcker

Det blev aldrig någon träning idag. Jag valde en kund istället då situationen helt enkelt passade bättre att ta henne där och då och inte vänta till senare. Men men, jag har minst ett pass inbokat i mitt schema senare denna vecka och den ska jag inte rubba bort om verkligen inget jättedrastiskt händer. Det ska dock mycket till med tanke på att jag har en hel del luckor i mitt schema än så länge.

I övrigt har det varit en hyfsat lugn dag. Fullbokat om man nu bortser från den lilla dropin-kunden idag som precis norpade tiden strax innan mitt gympass då. 🙂 Just nu är jag så trött att jag minns knappt min dag. Tror det är egentligen dags att gå och lägga sig (klockan är inte ens halv nio). Fast jag ville helst se kvällens avsnitt av Biggest looser innan sömnen tar till sig.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *