Morgon med JDN

Blev en tidig morgon idag! Det har varit så varmt inatt att man måste haft fläkten från fönstret, vilket innebär att mörkläggningsfunktionen på gardinen funkar sämre. Så när Nicklas åkte till sitt jobb imorse vaknade jag samtidigt av ljuset och blev klarvaken. Men inte är jag bitter för det! Knappast, helt och hållet tvärtom.

Jag har nu hunnit träna på morgonen med ett just dance now-pass. Jätteroligt!

Nu väntar en heldag späckad med kunder. Så roligt! Sedan efter idag så är jag ledig två dagar. Ni vet mina två av tre semesterdagar.

Imorgon är det tänkt i alla fall att åka till Piteå för att se Gyllene Tider. Hoppas verkligen att Per Gessle har kryat på sig. Det vore tråkigt annars.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *