Studielitteraturer

Detta inlägg innehåller reklamlänkar!

Tisdag idag, jag har inga kunder på salongen idag så jag kommer göra allt jag behöver göra i lugn och ro – helt enkelt låta allt ta sin tid.
Bland annat har jag planerat att åka till stallet och ta en tur med lilla Pärlan. Nu känns det som det var en evighet sedan torsdagen var.

Men sedan har jag fått lite av min studielitteratur från Adlibris (adlink) som jag har tänkt att börja nosa lite i. Måste börja med Kulör av Lotta Kühlhorn då det är den första boken som ska läsas. Men har även fått hem boken Sociala Medier och Härskartekniker av Annakarin Nyberg och Mikael Wiberg.
Vet inte om jag har nämnt det men jag har blivit antagen hos Kalix folkhögskola till linjen ”Morgondagens influencer”. Jag har funderat, sedan jag såg att kursen lanserades, varje år att gå den. Jag har även vid ett tillfälle tidigare sökt in mig på samma folkhögskola som Framtidens Youtuber och kommit in men valt att tacka nej på grund av att det inte passat då. Nu passar livspusslet något bättre så från och med i slutet av augusti fram till december kommer jag gå kursen parallellt med salongsjobbet.
Kanske inte helt optimalt nu när jag mått som jag har mått men just därför också jag försöker coola ner mig för att orka med både och till hösten. ?

Har även idag beställt från Bokus (adlink) Contenthandboken av Pontus Staunstrup som också är en del av studielitteraturen.

En annan bok jag har beställt idag från Bokus (adlink) är Yrke: Influencer som Linda Hörnfeldt har skrivit. Hörde via hennes podd (”Vad fan håller jag på med”) att den skulle sluta tryckas i bokform och jag har varit sugen på den sååå länge. Så det var ett självklart val att den måste köpas innan den är helt borta. I övrigt köpte jag en kurs av henne för några månader sedan som heter Social Brand Lab som är GRYM! Handlar om hur man bygger sitt varumärke inom sociala medier. Den har gett så mycket bra insikter kring mångt och mycket. Rekommenderas varmt! (ej sponsrad)

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Är såååå skeptiskt med ”yrket” influenser!!! I dags läge så känner jag att influensa och influenser är samma skrot och korn =P… något jag kan leva utan med! Behövs verkligen mer riktlinjer med rättigheter&skyldigheter samt rätt&fel innan jag ändrar mig med att influenserna skall tas på allvar.

    1. Ja, visst får man tycka vad man vill om vilket yrke som helst. För mig är ett yrke något du kan tjäna pengar på, oavsett vad du än gör. Nästintill alla yrken som inte är standardyrken har massa hål i sina lagar som är väl luftiga. Annars tycker jag att lagarna har gått framåt väldigt fort inom influenceryrket så nog skulle jag kalla det för ett yrke.

    1. Åh, så tråkigt att du tycker så. Kan mycket väl vara så också för mig, har inte läst hela än, men tycker även att det är nyttigt att bli lite påmind om saker då och då. Har en tendens att falla tillbaka i gamla dåliga mönster. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *