Sjukstugan fick igång mig

Ni kanske undrar om jag lever vid det här laget. Men jo vars jag lever fortfarande. Det har såklart varit tuffa månader och jag blev tvungen och lägga allt som hade med sociala medier och göra åt sidan. Om ni tycker jag varit svår och nå beror det helt enkelt av den orsaken. Jag valde helt enkelt att stänga av alla aviseringar från alla sociala medier förutom snapchat men däremot har jag valt att bara få snaps av människor jag har i min vänlista. Däremot så har jag försökt fått igång mina instagramprofiler samt min snapchat lite grand. Så ni kan ju alltid hålla ett öga där om ni vill. ?

Livet i övrigt är hyfsat sig lik. Jobbar dock bara 8 timmar per dag. Har endast överskridit den gränsen en gång nu under 2018. Så stor eloge till mig att jag klarat mitt mål hyfsat hittills. ??

Egentligen vet jag inte var jag ska börja. Och jag vet inte om jag har möjlighet att behålla bloggen igång än. För nu så blir det 100% jobb fram till juli då jag kommer jobba drygt circus 50%. Så då var min tanke på att eventuellt att komma igång lite grand. Vilket vore superroligt! ? Har verkligen saknat bloggen men som sagt mitt liv har på senaste handlat om att ta hand mig och mina när och kära. ❤️

Ska vi på exakt hur jag mår idag mår jag hyfsat bra! Jag fick en släng av magsjukan igårkväll så då var inte livet alldeles för lätt. ? Men så kan det vara ibland. De betyder i alla fall att jag får inte vistas på salongen varken idag eller imorgon så då kan man ta tag i andra saker man vill göra hemifrån. ?

I vilket fall som helst hoppas jag ni mår toppen för er stackare som faktiskt hänger kvar här. ❤️

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *