Olja era naglar mina vänner

Stolt i ryggen som en fura in jag nu äntligen erkänna att jag äntligen tagit mig till gymmet. ? Har precis påbörjat ett cykelpass. Får väl se hur länge jag cyklar, men det är en fantastisk känsla att äntligen vara här igen.

Dessvärre har jag åkt på ett smärre nageltrång på vänster pekfinger som började blöda som en gris utan att jag märkte det imorse. Så när jag tog emot min första kund som var ny för mig så var jag alldeles blodig över hela handen. Fattar inte hur man inte kan märka en sådan sak. Jaja, det var ju bara att tvätta händerna och ta ett plåster. Så därför mina vänner ska ni vara noga med nagelolja så nagelbanden håller sig hela och pillfria! Hade jag inte pillat så hade detta aldrig hänt.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *