Jag är utbildad i volymfransar nu

Hej hör ni!
Det var längesedan! Önskar att min ork och lust fanns mer, för jag vill ju så gärna. Fast när tiden knappt räcker till mig själv i övrigt, så blir sådana här portaler lite mindre prioriterade, tyvärr! Jag vill ge mig själv en liten mer skjuts här och nu, jag vill bli bättre. Visst, vill ni få läsare också det va? 🙂

I mitt sista inlägg sökte jag efter en modell till mitt slutprov i singelfransar. Det gick galant, visst gjorde kanske inte exakt alla fransar som jag ville, men tidsåtgången var endast på 2 timmar. Och kriterierna för att lyckas var minst 80 fransar per öga, så det klarade jag. Har tyvärr inget slutresultat på min modell då jag som vanligt bara kommer ihåg att ta förebilder. ?

Däremot så har jag i samband med detta även vidareutbildat mig för fransförlängning i volymmetoden. Vilket är 100 gånger roligare! Det blir så himla fint! Ni ska få se bilder på de som var mina första modeller:

Visst blir det snyggt? Så just nu tar jag samma pris för volymfransar som för singelfransar, tills jag blivit snabbare. 🙂 Bra va? Priserna finner ni här.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *