Loppis och bandtishisar

Fullt upp i vanlig ordning!

Igår hade jag ett bord på en loppis i Brände byastuga. Gick sådär, var helt okej uppslutning av folk. Trots det sålde jag bara för 150 kr. Men men, det är inte hela världen. Alltid skönt att bli av med några prylar i alla fall. Det som for var några böcker, hemägg och leksaker.

Själv försökte jag inte gå runt och kolla bordsgrannars utbud. Mitt mål var att bli av med grejer. Men tyvärr hade min närmaste bordsgranne mycket fint. Föll bland annat för ett par lampskärmar som tack och lov någon annan hann norpa, haha!
Men kunde inte motstå Metallica tishan! Så den fick följa mig hem. Jag har en extrem förkärlek för bandtröjor! Och Metallica är en favorit hos mig så den kändes självklar.

Du kanske också gillar

9 kommentarer

 1. Det är alltid lika svårt att avgöra vad man kan sälja och inte när man har loppis. Bra att du i alla fall lyckades sälja en del. Härligt att du hittade en tröja som du ville ha 😁
  Hoppas du har fått en fin start på veckan! Kram 🤗❤️

 2. Lite nyfiken, hur hittade du till mig? Vi gör oss oxå av med en massa saker, böcker var gång vi handlar, då de har en hylla som man kan lämna böcker i , minns att det jobbigaste i flytten till gården från förra gården då var böckerna många, så många kassar och så tunga.. Såg att din hund var överviktig, hade alltid med mig mina hundar då jag red, fri tillgång till mat när de kom som valpar, de åt oftast för mycket (sket inne) en vecka då de hade fri mat sedan la det sig, de visste de hade mat när de ville, har alltid smärta schäfrar.. Ska kika på er youtube kanal..

  1. Hittade dig mest troligt för att jag såg en kommentar från dig hos andra bloggar. Så jag oftast hittar andra bloggare. 🙂
   Böcker är ett elände vid flytt just av den anledningen att de är tunga och oftast något som faktiskt mest bara tar plats. Så böcker är något vi numera har mindre utav då vi avverkat några flyttar och insett detta.
   Jag önskar jag hade kunnat haft med mig Djidji när jag rider men hon är lite otillförlitlig och skulle kunna både dra iväg samt gå mellan benen på hästarna. Rädd att hon blir trampad på. Samt att Snyggingen är inte jätteförtjust i hundar. Däremot har jag funderat på att knyta fast henne i vagnen när jag kör honom så får hon följa med på släp. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *