Stjärnregnet

Var det någon annan som höll sig vaken för att se stjärnregnet som var natten till lördagen?

Jag och min vän Alma lyckades i varje fall med nöd och näppe hålla oss vakna fram till midnatt när det skulle starta.
Men för att sammanfatta så – JA, vi såg något röra sig i himmelen. Både snabba och något som såg ut som fulla flygplan som sakta rörde sig över himlen men inte i någon speciell riktning. Riktigt häftigt!

Pratade med grannen i efterhand som nämnde att det var något i himlen som man skjutit upp om jag förstod det rätt. Och de kan vara dessa ”fulla flygplan” som vi såg. Har annars bara varit med tidigare om stjärnfall som är snabba. Så det känns inte helt ologiskt.

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Älskar att sitta uppe och titta på en klar stjärnhimmel. Gör det mycket när jag är på landet 🙂
    Tidigare i somras såg jag något riktigt coolt som jag aldrig sett tidigare. När jag satt i bubbelkoppen med mina kusiner så såg vi alla en meteor flyga över himlen. Vi såg den ända tills dess att den försvann bakom träden som skymde resten av himlen.

    Nä asså jag har SÅ svårt att hålla mig från godis och sötsaker. Jag måste gå in stenhårt och typ berätta för alla i min närhet så att jag känner mig riktigt dålig om jag skulle råka äta något XD

    1. Visst är det fantastiskt med stjärnhimlar! Och vilken fantastisk upplevelse det måste ha varit att se meteoren 😍 Så himla coolt!

      Haha, ja sötsaker kan vara en riktig drog 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *