Sovmorgon på en måndag

Idag har jag haft möjligheten till en sovmorgon på en vardag med gott samvete då båda barnen också var hemma. Det är nämligen stängningsdag på skolan för Sally och därav ledigheten. Dock är jag inte helt ledig men har inte min första kund förrän kl 16:30. 

Däremot har inte dagen varit alldeles för lugn. Jag och Nicklas har hunnit planerat semestertider (vi båda har såklart högsäsong under semestertider), pluggat fransteori inför onsdagens teoriprov och bokfört.

Nu ska man klä som en människa igen då jag nu går i fårskinnstofflor och förstora byxor samt tröja. Fast samtidigt vill jag bara leva i detta nuet i mjukisklädesandan. ❤

Ha en fortsatt fantastisk måndag! ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *