Nästan-slappar-helg

Nästan-slappar-söndag… Har försökt i all min makt att varva ner denna helg. Varför är det strängt taget omöjligt jämt? 

I vilket fall som helst så har jag tillbringat min helg med en middagsbjudning som blev bortbjuden på. Det blev kanske säsongens sista grillning. Lite sorgligt men samtidigt är jag lite taggad på hösten och njuta av varje årstids egna ljuvligheter. Just denna helg har jag försökt dricka mycket te och haft tända, levande ljus.

En större städning med inriktning på att rengöra tvättmaskinens alla vrån för min del. Det var ett större projekt än vad någonsin kunnat ana. ? Satt i två timmar och gnuggade och gnodde.

Idag har att färdigställa en av Nicklas låtar varit att avbocka på vår to-do-lista. Jag ställde upp på lite körsång. Även har jag avverkat bokföringen jag hade liggande. 

Nu resten av dagen ska jag nog njuta med lite virkning, mobilspelande, slöande samt att komma ikapp med mina podcastavsnitt.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *