Rastlös och spelhelg

Jag – är – så – rastlös !

Sedan jag skrev sist har det egentligen hänt en hel del. Men jag har inte orkat framföra det då jag har blivit förkyld sedan dess. Jag har försökt jobba lite på salongen i den mån jag har orkat men även flyttat på en hel del kunder. Idag valde jag att avboka mina inbokade kunder för att få vila ut under helgen. Vilket var en extrem tur. Vaknade imorse med 39 graders feber. Yaaay!

Det värsta med det hela är jag blir så sjukt rastlös av att vara sjuk. Jag känner mig extremt oproduktiv. Det är alltid när jag är sjuk som jag känner att jag skulle kunna göra ALLT! Jag känner för att så lite grönsaker inför sommaren. Skulle även kunna tänka mig att springa en halvmara, kanske vasaloppet. Jag får så sjukt ologiska tankar kring vad jag är kapabel till. Kommer verkligen in i en fas som är villhöver som heter duga!
Så varför inte köra ett blogginlägg med lite bilder från sist:

Förra helgen var vi i alla fall ner till Timrå och hälsade på Chimmy som har fått flytta in i en nybyggd lägenhet. Hela huset kändes som ett hotell. Verkligen jättefint!
På lördagen valde vi att gå ut inne i Sundsvall tillsammans med Tobbe. Vi började på Dragon house som är en kinesisk och mongolisk restaurang. Vår favorit sedan länge!

Efter restaurangbesöket valde vi att dra vidare på O’learys och spela lite. Första timmen satt jag och Chimmy och spelade Mario Kart. Jag hade lätt velat haft en sådan maskin hemma! Fy sjutton va kul vi hade!

Efteråt valde vi att testa på Bankboard som är en mindre variant av Shuffleboard. Mycket roligt, men väldigt svårt!

Sedan körde vi även vanlig Shuffleboard. De andra tre hade kört det tidigare så jag kände mig lite lätt utklassad! Fast efter några omgångar kände jag mig på banan jag också. Men otroligt roligt hade vi i alla fall!
Sedan fortsatte vi på både Bishop arms och Udda tapas. Udda tapas drinkar var otroligt roliga så dit lär man gå fler gånger!

På hemvägen från Timrå så svängde vi förbi i Härnösand där de hade ett minifirande för Sallys som fyllde år tidigare i februari. Så vi smygåt lite tårta och åt lite mat innan vi for vidare till Umeå igen.

Under tiden vi fikade kom ett litet rådjur fram på mamma och pappas gård. Så otroligt vacker! Mina föräldrar har mycket vackra fåglar vid sitt fågelbord…

Annars har mitt mode varit i detta senaste veckan när jag inte varit på salongen. Hängt i soffan med Lillebror som min bästa vilokamrat. Men det är inte så bara. Han är trots allt bäst!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *