Återrepar

Har haft lite svårt att komma tillbaka på banan igen efter helgens bravader. Och då var jag långt ifrån den som stod längst. Så ikväll valde jag och slippa körrepet för att hinna ikapp lite annat att göra och bara få vila i lugn och ro. Dricka lite te under en filt och bara mysa för att återfå lite energi.

Idag hade jag lyxen i alla fall att få både sovmorgon och gympass. Det kallar jag flyt! Så jag körde en timme på cykeln för jag var fortfarande för galet trött för att koncentrera mig. När man cyklar kan man lika väl bara blunda och fortsätta trampa om man så vill. ? Men jag hängde på Youtube i alla fall för att låta tiden springa iväg. Kanske inte mitt grymmaste pass men jag var totalt grym ändå för en längre sovmorgon hade lockat 100 gånger om.

Imorgon blir det nog ett träningspass med. Dessvärre nog veckans sista om jag inte kör något hemifrån (vilket lär aldrig hända, tyvärr!). Då jag har både torsdag och fredag bokade i möten så är det inga lämpliga tillfällen. det blir nog bra hursom. ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *