Hallon på dig karl!

Men hej hörni!

 
Allt fler av mina nära och kära har börjat höra av sig. Och ja, jag lever även om bloggen är rätt så nerprioriterad just för tillfället.

Det händer tusen roliga saker för tillfället och tusen problem samtidigt. Så bloggen som är mitt sidoprojekt här i livet, får hamna lite i kläm tills tillvaron har kommit på fötter igen.

Helt ärligt börjar man fundera hur de som lever på sina bloggar och har andra jobb fungerar som människor. Jag klarar av många gånger att ha väldigt många bollar i luften men för tillfället så är det störtomöjligt. Hur klarar de att leverera 3-6 inlägg per dag och aldrig få bloggtorka?
Själv när jag oftast bloggar intensivt, så har jag mindre saker och göra. Och då önskar jag att jag kunde göra mer saker och göra så jag har mer och skriva om. Så när jag har mer saker och göra då finns ingen tid att blogga. Så ironiskt! 

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *