Ändrar min presentation

Dags för en uppfräschning på bloggen ser jag!
Såg nyss att detta stod i min beskrivning om mig:

”Hej!
Mitt namn är Malin Tarvainen och är 30 år gammal. Jag är ägare till en gård i lilla Ånäset som ligger mitt i mellan Umeå och Skellefteå. Där bor jag tillsammans med min familj som är make Nicklas och våra barn Sally född -09 och Kitty född -13. Vi har även ett gäng djur här hemma bland annat katter, höns och kaniner.
Jag har ett driv där jag vill leva mer hållbart och självhushållande vilket återspeglas mycket i bloggen i form av odling i växtzon 5, skogsplock och mycket kring hönsen.
Jobbar övrigt på en salong som nagelterapeut i centrala Umeå. Så har en kreativ själ som många gånger yttras i olika former här på bloggen.

Puss och kram Malin Tarvainen”

Med denna bild ovan då. Har lite annorlunda utseende numera både i form i ansiktet samt hårlängd, hårfärg och frisyr.

Men vi kan även återgå till själva texten och se lite saker som ska korrigeras:

  • Jag är inte 30 år längre. Det vill säga är denna text inte uppdaterad på två år, då jag är numera 32 år.
  • Vi har ökat några djur. Inte bara katter, kaniner och höns utan även minigrisar, getter och ankor också. Dessutom har vi hästar på tillfälligt besök. Men det behövs i och för sig inte skrivas i en presentation!
  • Har inte jobbat som nagelterapeut på över ett år. Utan är numera djurskötare på en mjölkgård samt youtuber.

Så nu ändras bilden till denna:

Och nya texten blir:

Malin Tarvainen är mitt namn och är ägare till Tarva Gård som ligger i Ånäset, en förort till Robertsfors i Västerbotten. Bor här med min man Nicklas och våra två barn Sally och Kitty.
Mycket i mitt liv kretsar kring djur och dess djurhållning. Här hemma på vår gård har vi idag katter, höns, kaniner, minigrisar, ankor och getter.
Mitt största fritidsintresse utöver är hästar. Jag arbetar till vardags är som djurskötare på en mjölkgård. Plus att jag driver youtubekanalen Tarva Gård tillsammans med min man.
På bloggen kan ni utöver om dessa djur läsa om livet på landsbygden samt om att bli så självhushållande som möjligt i växtzon 5. Samt annat pyssel och återbruk!

Kram, Malin Tarvainen

Så får det bli helt enkelt 😉

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *