VAD GÖR JAG NU?!

SONY DSC

Jag har en så sjukt dålig nyhet att berätta… Ni minns säkert att jag har tidigare berättat att min MacBook börjar göra sitt och börjar frånkoppla skrivare m.m. (Läs  mer om de >HÄR<).

Nu har det hänt även med min kortläsare, alltså den som känner av SD-kortet för kameran. Mitt i allt när jag håller på med ett av mina nya projekt som det verkligen är såååå viktigt med mina systemkamerakort! Jag har nu ren och skär panik. Inte bara bloggmässigt utan även för företaget, där jag tar mina nagelbilder plus det nya projektet.

Jag går och gråter en skvätt och brainstormar för hur tusan jag ska göra nu…

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åhnej 🙁 inte kul när tekniska saker krånglar, ens liv kan ju va beroende på dessa liksom. Hoppas att det fixar sig!

  2. Typiskt. Teknik är djävulens påfund.. Vad är det för läsare? Har för mig att jag har nån typ av läsare liggandes någonstans.. Inte säker dock.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *