Vattenfast eyeliner från Isadora

SONY DSC

I söndags bestämde jag mig för att köpa en ny eyeliner. Jag har haft sjukt dålig koll på vad man köper och exakt vad jag ville ha. Men visste att jag helst ville ha en vattenfast då oftast mina vingar varit borta efter min promenad till jobbet.

Blev tipsad om att Isadoras vattenfasta skulle vara toppen. Men när jag provade den i butiken så kändes den otroligt rinnig och jag valde att välja en annan från Isadora med spetsigare pensel. Ångrar mig lite grand nu i efterhand att jag inte tog den vattenfasta. Efter mitt besök på Kicks var jag alldeles tigerrandig efter ha målat vingar på handen. NU sex dagar senare sitter fortfarande den vattenfasta på handen. Nu har den äntligen börjat släppa. Men den har suttit där sedan i söndags trots duschar, skruvningar och eviga handtvättningar. ikväll ska jag se om den släpper med eye makeup remover. Den blir det nästa gång om den försvinner med hjälp av removern.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *