Noll karaktär

Idag är en sån här dag då jag verkligen betvivlar att äta LCHF. Jag mår toppen på LCHF, jag slipper magont, jag får bättre hy och man behöver inte äta lika ofta. Slipper dessutom svullen mage och panikmättnad. Skitbra!

Dock tycker jag många gånger det är besvärligt. Jag är inte den som gillar att ändra menyer när man äter ute. Jag är inte riktigt kompis heller med att avstå olika ingredienser. Seriöst, jag saknar frukt så oerhört mycket. En rejäl fruktsallad saknar jag oerhört mycket för tillfället.

Dessutom har jag en period där jag känner att jag har noll inspiration till att tillaga maten. Känner mig urless på att äta ägg och kaffe med grädde/kokosfett varje morgon. Som sagt noll inspo helt!

Så bli inte förvånad om det dyker icke-LCHF mat framöver. Kanske jag känner att jag kommer tillbaka till det, kanske om någon dag eller om någon månad. Men jag känner att det behövs en paus för tillfället för LCHF:en. Kommer nog förmodligen fortsätta med rätt mycket low carb till många måltider, dock inte alltid.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *