3D akryl-kurs inbokad

Jag har glömt att nämna det. Den 8:e augusti åker jag ännu en gång till Umeå för kurs. Min grymma dekorationslärare, svägerska och stora inspirationskälla när det gäller naglar ska hålla den. Så efter den helgen kommer jag förmodligen (om jag klarar av att behärska tekniken, aldrig jobbat med akryl tidigare) kunna utföra det. Vad tror ni om det?

Skärmavbild 2015-07-12 kl. 00.50.37

Visst är hon grym? Följ henne på instagram @nailsofsparkles (självklart följer jag henne både från @malinmonroe.se och @studiomakisa, men är inte inloggad från datorn. 😉 )

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. åh vad roligt! 😀 jag skulle också vilja kunna göra snygga naglar!

    sv; ja jag hoppas också att dom är bra 🙂 ah okej, i see 🙂 kul att göra lite förändringar med håret tycker jag! 🙂

  2. men åh! nu har jag kikat runt lite här och inser att JA, du är grym på naglar och NEJ du bor inte i stockholm! hha fan vad synd :((

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *