Vår nya familjemedlem är här

Måste börja med att fortsätta där jag slutade i förra inlägget. Hönan är funnen igen, ingen aning var hon var för när jag var ut nästa gång var hon med resten av gänget. Trots att vi hade letat henne flera vändor tidigare. Mysko, men skönt att hon inte försvann helt och hållet!

Idag har vi varit och hämtat vår fina kattjej. Verkar i sin helhet väldigt cool men lite osäker på vår hankatt, Wille. Annars så leker hon lite, sover lite, äter lite. Ja, ni som har haft kattungar själv vet hur de brukar vara, allt är 100%.

Kattungar luktar så underbart gott! Skulle lukta på henne i en evighet! ?

Oh, just det! Igår kom vi (läs jag) äntligen på vad hon skulle heta! Och det slutgiltiga namnet blev … -virveltrumman på- … DIXIE! Hoppas hon kommer trivas hos oss! ?

Du kanske också gillar

20 kommentarer

 1. Alltså jag smälter totalt, något av det sötaste man kan se ju!! Vill också ha en kisse senast igår haha :> Man blir verkligen sugen när man ser detta <3 Lycka till nu med henne! KRAM <3

 2. Så söt katt! Jag är tyvärr allergisk mot katter och faktiskt också rädd för katter måste jag erkänna. Men de är fina, och gissa vem de alltid dras till? Jo, mig:-) Jag låter bli dem och går undan eftersom jag är rädd och allergisk, och då kommer de till mig och ska sitta i knät och stryker sig mot mina ben och kurrar…Så konstigt.

  Ha en fin kväll och all lycka till med nya familjemedlemmen.

  Mvh, Anneli

  1. Tack!
   Det där verkar vara väldigt vanligt. Har många i min närhet som är antingen känsliga för katter alternativt allergiska och de upplever exakt samma sak. Även rädda personer verkar vara väldigt drabbade av detta fenomen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *