Snön är tillbaka

Huuuuuuuuh! Det är så kallt ute idag! Vi har värsta snöstormen. Så det blir som väldigt isiga vindar. Om man jämför med bilden nedan som är tagen bara för några kvällar sedan.

Hoppas verkligen inte det håller i sig ända tills ikväll då jag ska ut till Pärlan. Det vore så tråkigt om det vore så grisigt väder då.

Att vara ute hos Pärlan är en av de få sysselsättningar jag känner jag kan göra nu där jag känner mig väldigt avkopplad från allt detta kaos med Corona / Covid-19. Jag är en person i vanliga fall som har lite svårt att bli supernervig. Men nu senaste dagarna har jag faktiskt börjat få lite panik för hela Coronasituationen!
Att se hur folk varslas och permitteras. Läste någonstans att bara förra veckan hade arbetsförmedlingen fått in 14 000 st nya arbetssökande. Dessutom ser man hur företag efter företag går i konkurs just nu.
Det gör så ont i mig, speciellt som egenföretagare själv att veta hur ens livsverk bara raseras. Än så länge är det inte galet märkbart för min del, men kan verkligen relatera till dessa känslor som dessa företag som går under just nu känner.

Hur känner ni kring allt med Corona?

Du kanske också gillar

14 kommentarer

 1. Åh så vackra bilder, ja corona jag jobbar inom äldreomsorgen så man är lite sådär men rädd nja jag har respekt för det …ha en toppen dag kram

  1. Tack så mycket!
   Jag förstår att inom vård och omsorg kan det vara tyngre än någonsin just nu. Dock ville jag inte uttrycka mig så mycket kring det i inlägget pga att jag har ingen i min närhet som har erfarenhet så jag har inget att utgå ifrån.
   Annars är jag inte särkilt rädd för själva viruset. Hyser absolut stor respekt, men är inte rädd för just att jag ska bli utsatt. Inte mer än att mitt och många andras jobb kan ryka, vilket ge sina konsekvenser i senare skede.
   Ha de bra – Kram!

 2. Visst är det konstigt väder nu – först soligt och massor av plusgrader och nu har vi visserligen sol, men har haft massor av minusgrader istället! Jag känner mig trygg i min anställning eftersom jag har jobbat i så många år och är kommunanställd, men jag vet många som redan nu har blivit av med sina jobb. Hoppas allt kring corona lägger sig snart! Kram ?

  1. Ja, typiskt aprilväder!
   Va skönt att ha en anställning i dessa tider. Håll hårt i den ?
   Hoppas verkligen våra coronatider är snart förbi. Kram ?

 3. Vilka fina bilder! Och rejält kallt! Även här i Stockholm kom det lite snöbyar igår i olika omgångar och det var -1. Kyligt idag också men sol.
  Vad gäller corona ställer det till så mycket på olika plan men jag är glad att vi här i landet i alla fall kan röra oss ute.
  En tuff tid på alla sätt.

  1. Tack så mycket! Ja vädret är som extra busigt nu. Imorse hade vi snöstormen som sagt och nu på kvällen plusgrader och sol.
   Jag bor också på landet, tack och lov, så känner mig inte alldeles för låst så sett. Jobbar däremot centralt och där kan det vara mer komplicerat att röra sig.
   Hoppas på bättre tider snart ?

 4. Blev sååå paff när jag såg att många fått snö, känner att det inte behöver komma nu haha :’D Vi fick inget faktiskt! Pärlan är ju otroligt söt <3

  1. Nej nu får det vara nog med snö ? Va skönt att ni slapp den.
   Och Pärlan är fantastiskt söt! ?

 5. Åh vilken söt häst 🙂 Jag förstår att Pärlan får dig att koppla av från eländet i världen just nu. Djur har verkligen den förmågan att få en att må bra kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *