Torpet i ingenstans

Igår var vi till dit lagen slutar, om man skulle enligt skylten tyda. Till verkligheten var att vi var ut till det torp som jag under hela min uppväxt hört talas om men aldrig besökt som numera min mamma och moster äger. När jag växte upp tillhörde det till en början min gammelmormor och min mormor. Nu har de båda tyvärr gått bort sedan många år tillbaka så nu tillhör det som sagt min mamma och moster.


Det var i alla fall ett otroligt mysigt litet torp i ingenstans skulle man kunna säga. Dessutom håller det på att rustas upp så det ska kunna bli mer beboeligt än det varit på senaste.  Ja, jag kan säga att det nog inte var sista gången vi var där. ☺️


Vi var även till en av de kringliggande sjöarna i närheten och kollade in de olika möjligheterna för eventuellt med bad och så. Det kan alltid vara en fördel då det finns inget draget vatten till torpet så duschmöjligheterna är minimala. 

Visst verkar det mysigt?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *