Fick en omtanke

För drygt en vecka sedan så la jag upp en bild på min instagram där jag skrev ett inlägg att min hälsa har svajat väldigt mycket. Det är därför även bloggen har fått vara lite på kant den senaste veckan.

Det har varit en extremt tuff period som sagt för mig. Så pass att det tagit sig i fysiska uttryck som hjärtklappningar, huvudvärk, ren ångest, illamående, feberkänsla osv osv. Jag vill verkligen inte vara den negativa personen som kommer och berättar för andra att jag mår dåligt och därför vill jag verkligen poängtera att jag vill inte vara en syndabock. Men vill bara förklara att jag har en låg energi och presterar inte lika mycket som förut för att försöka få tillbaka den positiva känslan igen.
Jag har nämligen fått höra via omvägar att folk tycker jag exempelvis jobbar för lite och det gör jag för att jag måste. De dagar jag jobbar mer än vad jag orkar kommer jag hem och är ångestfylld med feberkänsla i kroppen. Oftast däckar jag hemma i sängen. Det måste få vara så tills jag har reparerat mig lite.

Men igår när jag hämtade posten låg det ett paket till mig där. Det var min fina moster som sett inlägget på instagram och valt att skicka en liten uppmuntran och omtanke. Ett handskrivet brev med tre ansiktsmasker. Så oerhört fint av henne, så evigt tacksam för de fina personer man har i sin närhet. ? Så lite gör så mycket för själen.

Det fina i det hela är att hon har handmålat denna fina lilla höna. Vilket konstverk!

Bero på höna, så är en av dagens to do att leta en försvunnen höna. Vet att jag såg 5 i hönshuset igår idag hittade vi bara 4. Undra var hon kan vara?

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. Du vet själv vad du klarar för att ditt mående ska vara bra så strunta i vad andra tycker och tänker. De har faktiskt inte med saken att göra.

  Vilken omtänksam hälsning!

  Kram

  1. Tack! Självklart har inte andra med det att göra. Men ibland måste man också få förklara just för att hur ska andra veta om man inte säger något heller. Ingen har frågat mig så jag begär inte heller att de ska förstå rakt av heller då jag inte sagt något, därav min förklaring här.
   Kram

 2. Du står dig själv närmast och gör så mycket du själv orkar med vännen. Bry dig inte om vad sndra tycker och tänker.
  Tur att du har en sådan fantastisk moster som bryr sig om dig <3
  Kram

 3. Ta hand om dig! Alltså gud så fint verkligen av din moster, så fint av henne att ge dig detta och bry dig verkligen inte om andras åsikter! Du är fantastisk och gör vad du vill, känner för och orkar! <3

  1. Jo, många gånger handlar det helt enkel om okunskap. Största problemet är man frågar kanske inte mig i första taget så jag själv kan förklara och då blir det nog lättare att spekulera i tomma intet. Tack för din omtanke! <3

 4. Kan vara så att din höna lagt sina ägg någon annanstans och därav varit borta, har hänt oss också då de hittat ett annat mysigt ställe att lägga på…på tal om hälsa, när du är trött i kropp och knopp är man mottaglig för allas kommentarer, vanligtvis fastnar bara dom dåliga och man upplever att alla andra har rätt och kan bäst.
  Tuff känsla som jag hoppas du får kontroll på, vad den än grundar sig i. Ett tips är tankebubblor, försök lägga känslan i en bubbla och låt den sväva iväg…glöm inte bort att söka hjälp, vissa känslor kan du inte styra över på egen hand.

  Klart du ska jobba mindre om du kan! mina naglar väntar på dig,krokiga och snea som dom är ?.
  /din hönsägande, bilbytande adhdkund

  1. Haha, underbara du! Blev så oerhört berörd av denna kommentar! ? Och självklart känns det alltid tuffare att få motstånd när man själv inte är på topp! Ses snart! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *