Uppdatering ang. hönshuset

Jag lovade en liten uppdatering hur det blivit med hönshuset. Det är faktiskt helt otroligt att jag som i vanliga fall är en stor tidspessimist har haft svårt att se vilket enormt arbete det är att byta taket på detta hönshus.

En hel sida av huset är nu klart så nu är det bara andra sidan och taknocken kvar. Den här sidan har alltså tagit hela helgen. Nicklas trodde helt klart att vi kunde ha tagit hela taket i lördags. ? Han är helt tvärtom emot mig i det fallet. Jag bara skrattade samt att jag knappt skrattar åt min egna tidsoptimist som helt börjat titta fram i det hela.

När Nicklas hamrade de sista spikarna valde jag och städa inuti. Eller ja, skrapa bort gammalt bajs (med hammare dessutom, haha) och sopa bort gammalt spån. Tänker gå ut inom snar framtid och rengöra mer med vatten och såpa. Helt ärligt har jag ingen aning om när det bodde ett par hönor där sist. Så det är nog bra äckligt hela huset!

Men det är roligt att ha något att se fram emot. Mål i sikte vet ni!

Du kanske också gillar

23 kommentarer

 1. Där kommer hönsen njuta framöver Så tokigt att ens tidsuppfattning i ett projekt kan variera så mycket 😀

  sv: Jag tycker att söndag och lördag var godast, omnomnom! Tror att enkelt är bäst ibland 🙂

 2. Oh hönshus! Vi har också ett gammalt hönshus på gården men det är ett enormt projekt att fixa för våran del.

  1. Jag trodde inte detta skulle vara så stort som det verkade bli. Men det kommer nog bli extra roligt att skaffa då när man fått känna sig lite händig därimellan. ?

 3. Svar: Tack för din kommentar. Vad kul att du också håller på med BuJo. Själv vill jag inte ha krav på att ständigt behöva göra sidor, därför gör jag uppslag inför månaden och andra sidor vid behov. Hoppas att du också hittar en nivå som passar dig. BuJo ska ju vara roligt! 🙂

  Kram

 4. Vad mysigt med höns.
  Hönshuset blir superbra när det är klart.
  Jag drömmer om höns , men vi har ingenstans att ha dem och båda mina flickor har fåfelfobi…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *