En läsarfråga

Detta är en kommentar som jag fick till det här inlägget, där jag skrev om där vi påbörjade bygget kring hönshuset. (Rättelse upprustningen av hönshuset) :

”Hur lär man sig bygga och ha roligt samtidigt? Jag skulle vilja lära mig! (Jag blir irriterad bara vi ska sätta upp en gardinstång typ)”

Jag har ganska bra tålamod när det gäller småpiller. Att vänta har jag däremot mindre tålamod till. ? Så – så länge jag slipper vänta på härdningstider osv så brukar det funka fint.

Mycket kring byggande, renovering och liknande kan man söka sig till olika forum, videos samt fråga på olika byggvaruhus. Som det så fint heter – kunskap är makt. Kunskapen gör att det är betydligt roligare att påbörja något skapande. Annars är det lätt hänt att man står där lite lätt handfallen för man vet inte riktigt vad nästa steg är.

Pinterest är för övrigt helt fantastiskt för att inspirera fram lite skaparglädje. Har man ett mål brukar det alltid bli lättare att genomföra lite krångligare moment. ?

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Ja det är så tråkigt att för de lilla
    Minsta lär hon vara hemma nu, men så får de vara, har njutit av vädret i alla fall?

  2. Haha åh jag relaterar verkligen till den kommentaren, jag har absolut noll tålamod när det kommer till fix. Vill att allt ska bli klart direkt och om det inte funkar blir jag less och tappar all motivation haha ❤️ Kram

    1. Haha, verkar vara ovanligt. ? Hör ofta i mitt arbete som nagelterapeut hur folk förundras över tålamodet man behöver för att dona på innan resultatet är klart. Kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *