Tillbaka till min dans

Nu när graderna sakta glider neråt och vi har flyttat vårt sovrum från vardagsrummet till vårt ordinarie sovrum. Så nu kan jag äntligen få dansa igen för att utnyttja just Dance now. Så jag avslutade ledigheten igår med ett pass på ca 30 minuter. Bättre än inget och samtidigt en bra mjukstart efter några veckors uppehåll.

Känns skönt att vara tillbaka på banan igen. Har ni haft träningsuppehåll i värmen – eller har ni varit bättre än mig? ?

Du kanske också gillar

8 kommentarer

  1. Har helt klart haft teäningauppehåll i värmen, och de fortsätter så länge vi är på camping med husvagnen. Får man fråga vilken typ av dans du dansar?

    1. Jag kör via Just Dance now, så det varierar faktiskt. Men ingen pardans och skulle tro att jag drar mig åt lite mer steet och hiphop hållet. Men gillar även typ jazz ?

  2. Jag har gått ned i träning och tränat 1-2 dagar i veckan på grund av värmen.. Denna veckan kommer jag invänta helgen och lite svalare grader 🙂

  3. Det är så underbart att temperaturen sakta sjunker 🙂 Jag har tagit en paus från mina promenader, men ändå simmat i havet varje dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *