Bättre dag igår

Hej allihopa!

Hoppas att allt är bra med er! Med mig är det sådär. Vaknade imorse med lite kittlingar i halsen. Vilket är jättetråkigt då jag hade tänkt att gå på gymmet idag. Däremot så hade jag ändå inga rena gymkläder. Har beställt mer häromdagen så förhoppningsvis händer inte den tabben fler gånger!

Gårdagen var i alla fall väldigt bra! Var först på gymmet och körde ett benpass. Så otroligt roligt! Det är verkligen en fantastisk känsla att känna hur man blir starkare för var gång jag är där. Idag har jag en nådig träningsvärk från både måndagens pass med fokus på överdelen av kroppen och från gårdagen med fokus på underdelen. Så har en skön smärta i både axlar och rumpa.

Dessutom hade vi fettisdagen igår. Mina vän, svägerska och kollega Annie hade bakat sockerfria semlor till alla på salongen. Mycket söta bakelser som var mycket goda. ??

Sedan på kvällen var jag till bästa Pärlan. ? Hon är så ofantligt söt så hälften vore nog! Dock kallt ute igen så höll på att frysa ihjäl efter halva turen.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *