Omedveten om vad jag missar

Snapchat – MalinMonroeSE

Idag går barnen på sitt riktiga sommarlov, ingen barnomsorg på drygt 4 veckor. Så sjukt avis på dem om jag ska vara helt ärlig! I stort sett varje kund frågar om när jag har min semester, ”för den borde väl ändå vara snart”. Lite hjärtskärande att erkänna att jag vet inte ens om det blir någon semester alls i år. Egentligen tror jag att jag inte hade lagt någon större värdering i det om det inte vore att omgivningen själva la sina värderingar i det. En del tycker det är skandal och man är ganska korkad för man inte kan ta ledigt. En del blir uppriktigt ledsen för min skull, i år blev det en miss men förra året var det helt självvalt men ändå blev vissa upprörda. Sen ha vi den mindre gruppen personer som själva jobbar i stort sett hela sommaren och de har en annan typ av förståelse.

Ska jag vara uppriktig så har jag inte haft någon längre ledighet på mer än drygt en vecka på många år. Så ska jag vara sådan vet jag inte exakt vad jag missar. Sådär härligt omedvetande. Så förmodligen hade sorgen för den bristande ledigheten beror mest på att jag tagit in för mycket medlidande från min omgivning. Så sista veckan har jag faktiskt bytt samtalsämne rätt fort när personer vill prata om det. Dessutom så älskar jag mitt jobb så länge jag håller mig till mina arbetstider. Jag jobbar dessutom inte några långa dagar under denna period utan kommer ha rätt soft schema.

Idag jobbar jag mellan 9-17 vilket innebär sovmorgon! Igår så var det jag som lämna till dagmamman och fritids så då åkte jag hemifrån 06:30. Och idag blir det tidigast 08:00 som avfärd, då utan barnen såklart. Vilket är jättehärligt! Så idag slipper man leka zombie som har varit min favoritlek sedan någon vecka tillbaka. Energi ❤️

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *