Petrolblau med folie


Många har kommenterat mina nya naglar, vilket är jätteroligt! Så tänkte visa mer helheten än bara tummen som syns. ? Är inte hundra nöjd än så det är inte klara. dessa är i alla fall gjorda med Nail:Codes byggeleer och sedan dekorerade med Nail:Codes gelefärg nr 008 (Petrolblau) med guldfärgad nagelfolie.

Så vad har ni haft för er idag?  Själv har jag och Stäppens Son fått ett rensningsryck och rensat i skåp och förråd. Så skönt att bli av med skräp. Exempelvis en massa VHSfilmer (kommer ni ens ihåg VHS:en?!) och vi äger ingen VHS-spelare ens. Även rensat bland kläder och DVDer. Börjar bli fattigt med grejer snart. 😉

Du kanske också gillar

18 kommentarer

  1. åh, snygga naglar! 😀

    sv; åh jag önskar verkligen att jag kunde dela med mig av den känslan till er som vill älska gymmet lite mer. 🙂 jag älskar verkligen att träna! ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *