Otursmorgon

SONY DSC

Iiiiiih! Dag två med snöööööö! Äntligen ska gatorna får ljusas upp med annat än gatulysen. Lycka med stort L. ❄️❤️ Dessvärre får inte snön stanna kvar på backen. Men nu vet vi att den kan komma i huvudtaget. Kändes hopplöst ett tag!

Denna morgon har varit otroligt frustrerande i alla fall! Började morgonen på vårdcentralen då de ville ha nytt blodprov på K. Dessvärre hade inte sagt att hon skulle ha på sig emlaplåster. Så fick inte ta något blodprov och satt alltså och väntade på vårdcentralen i över en timme i onödan. Så imorgon ska vi dit igen för tredje gången på mindre än en vecka.
När vi kom hem så stoppade vi i vår nya kupévärmare till bilen vi köpte i fredags. Vad tror ni händer då? Ni behöver inte gissa så mycket länge till. Den börjar och brinna! Det är bara att åka tillbaka till Birsta och reklamera den, nån dag när man har tid så vill säga.

Nu hoppas jag bara det ska snöa ännu mer, så jag får tillbaka lite livsgnista igen. ?

Du kanske också gillar

9 kommentarer

  1. Just nu pågår en stor bloggtävling hos mig som ska agera julkalender, jag kommer varje dag från 1/12 – 24/12 dra en vinnare, som kommer få sitt helt egna inlägg om sin blogg, hur spännande? 🙂 Och de skulle va så kul om du deltog, kram på dig!

  2. Tack så mycket! 🙂

    Vilken otursmorgon! Segt att behöva sitta på VC och sen inte få komma in och ta proverna.. :/ Kul med snö, här är det bara regn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *