Mina favorit podcast’s

IMG_3304

Sitter just nu och betar av lite podcastar. Som jag nämnt tidigare har jag i stort sett aldrig tid och lyssna på de, men nu hade jag några minuter över. Så nu sitter jag och lyssnar samtidigt som jag spelar meningslösa spel på Facebook. Och det är så sjukt inspirerande att lyssna på! Här kommer en liten lista på mina favoriter:

Mina favorit podcast:

  • Bloggbusiness – Så sjukt inspirerande! Tycker så många gånger att jag har nytta av materialet till så mycket mer än bara just bloggen. Så även om ni inte har tankar på att jobba som bloggare så rekommenderar jag den starkt. Känner mig alltid sjukt peppad på livet efter jag har hört ett avsnitt.
  • Alex & Sigges podcast – Behöver jag säga något? Jag har svårt till att skratta med TV-program och liknande, men jag vet inte hur många gånger jag har gjort bort mig på tåget mellan Umeå och Timrå för jag garvar för mig själv. Fast även om man skrattar många gånger, så går den även på djupet av personerna. Så anser den inte flamsig.
  • En economistas podcast – Lyssnar inte på den längre då det aldrig kommer ut nya avsnitt. Men har ni inte lyssnat tycker jag helt klart att det är värt att lyssna då det handlar om hur man hanterar ekonomi (for dummies) utan att det känns som om man ser på ekonominyheterna.
  • The nail hubInte hunnit lyssna jättemånga av dessa då jag har de andra podcastarna att hinna med först.Dock de jag har lyssnat har varit bra. Handlar om nagelbranschen helt enkelt. Gillade den med mötet med Nuni Torres!

Lyssnar ni på podcast? Vilka är era favoriter? Vad handlar de om?

Du kanske också gillar

7 kommentarer

  1. Just nu pågår en stor bloggtävling hos mig som ska agera julkalender, jag kommer varje dag från 1/12 – 24/12 dra en vinnare, som kommer få sitt helt egna inlägg om sin blogg, hur spännande? 🙂 Och de skulle va så kul om du deltog, kram på dig! ♡

  2. Vilka härliga tips! Måste definitivt lyssna på Bloggbusiness. Mina favoritpoddar är Flora & Frida (pratar relationer, sex, kärlek, feminism osv), Wahlgren & Wistam (pratar om sina liv, har bikt och busringningar), Glädjeflickorna (pratar om allt ur ett feministiskt perspektiv), Värvet (samtal med diverse kända personer), Åka tunnelbana (korta intervjuer med kända och ofta unga personer). Har säkert ett par till, men det är dem jag kommer på nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *