De senaste dagarna

SONY DSC

Har varit rätt slöa dagar för min del. Mycket mys framför TV och te i mängder. Skulle ju egentligen gått ner till vårdcentralen igårmorse men jag började inte må så bra dagen innan. Kan inte riktigt sätta fingret på vad som hände, men orkade verkligen inte ta mig upp ur soffan eller alls något sådant. Och bor man på ett berg á la Bamses farmor så är man inte jätteglad över att måsta gå hem som sjuk. Så det är trots allt drop in på labbet för proverna lilla K skulle ta så sköt jag upp det till imorse då jag mådde lite bättre.

Så imorse skulle vi ta proverna. Gick tyvärr inte så jättebra. Proverna skulle tas i armen och inga ådror ville inte synas eller finnas. Så efter några försök i armarna så fick de ta i fingret. Det gick bättre men man vet inte om proverna blev godkända, så kanske måste åka dit en sväng till i värsta fall.? Håller tummarna för att de bli godkända! 

Du kanske också gillar

10 kommentarer

  1. Hoppas att det blir bra till nästa gång ifall proverna inte blev godkända 😮 Men hoppas såklart också att de blir godkända så ni slipper det ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *