Ett halvår senare

Det är mycket som händer på ett halvår, som det var sedan sist jag gav en sista uppdatering härifrån.
Just nu känns det lugnt, trots att jag jobbar hela sommaren med endast 3 dagars semester (OBS! Ej sammanhängande dagar). Visst, jag är som trött och så, men att slippa vara uppbokad på en massa möten utanför jobbet och trixa och pussla med skolskjutsar och allt vad det heter, gör att man är mer harmonisk på något sätt.

Men vi kan väl avsluta detta inlägg med hur det har gått med det jag skrev om sist på bloggen. Nämligen om min ”stalker”. Det är nämligen folk som frågat i efterhand då jag inte gett något svar här.
Om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning alls. Jag har inte kollat på twitter sedan i februari tror jag. Min vardag har varit som viktigare att pussla ihop än att lägga energi på det.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *