För lite rörelse = ingen sömn

Att – jag – aldrig – lär – mig – någonsin!

Vi har haft en fantastisk period nu med mycket kärlek, firande och mycket sällskap. Så vi har varit sjukt upptagna under en längre period och igår var första dagen på väldigt länge jag kände för att verkligen inte tillföra så mycket.

Så jag körde på med en extrem vilodag utan dess like. Låg i sängen och spelade Tibia Me i stora drag hela dagen. I vanliga fall när jag legat ner på det sättet så börjar det krypa något fruktansvärt i kroppen. Skulle många gånger bara kunna ut och springa en löptur, men kommer oftast på det vid kvällstid så av många anledningar fungerar det väldigt dåligt.

Jag vet hur jag fungerar och jag hade planerat att jag skulle försöka så lite körbärstomater denna helg som var. Så då valde jag att så lite tomater, räknade ut att jag sådde på ca 65 frön ? – hoppas i alla fall på en planta!

Men trots en liten aktivitet utanför vilandet var detta inte okej för min sömnsrytm. Min kropp är så oerhört känslig för lite rörelse gör att jag inte har möjligheten att sova. Så inatt somnade jag kl 04. Yay! Tack och lov hade jag bara planerat in att gå på gymmet på morgonen och hade ingen inplanerad kund så jag tog mig en ofrivillig sovmorgon. Men det är så det kan bli. ?

Hoppas ni alla får en fantastisk måndag!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *