Lediga tider denna vecka

Detta är ett samarbete med Studio Makisa.

Just nu är det en luftigare period i schemat för min del som nagelterapeut. Det bästa egentligen med att ha två olika yrkesinriktningar – i mitt fall nagelterapeut och influencer – är att mina högsäsonger för de olika yrkena är olika perioder. Så har ett större tryck nu på bloggen och mycket större inspiration såklart då jag har mer tid att lägga på bloggen.

Men bara för det stänger jag verkligen inte ner verksamheten på salongen. ☺️ Som ni ser på bilden ovan är dessa tider som är tillgängliga för en nagelförlängning hos mig denna vecka. Så boka via onlinebokningen om ni vill ha en tid hos mig. Alternativt är att ringa till Nail Design School 090 12 29 29 eller skicka ett Mail till kontakt@makisa.se

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *