När man tränar av tråkighet

Åhåå.. Av ren tristess så sadlade jag om mig och svängde av med ett benpass enligt ett amrap-pass med denna bild som grund.

Skärmavbild 2015-08-05 kl. 22.20.42

Det blev bara ett set! När jag startade rond två var mina ben så skakiga att jag bara ramlade ihop. Hej hej! Jag är otränad! ?
Ändå går jag hem för det hemska berget varje dag. Så jag vet att jag bildat lite muskler och kondition för många som inte går detta berg med mig dör varje gång det är dags att gå hem till mig. Vet att många skräms bara av trapporna som leder upp till oss. Trapporna är bara en liten del av min promenad från jobbet (och till men det är ju nedförsbacke då). Tänk er själva att gå upp för detta berg, efter en 14 timmar på jobbet hungrig som en varg, speciellt jag som äter i princip ingenting under dessa 14 timmar. Sedan kanske lite dåligt väder och underlag med en ganska tung väska+påse med handdukar som behöver tvättas. Otympligt, I know! Men som sagt har det gett lite då jag minskat klädstorlek har jag märkt. Antingen det eller så har kläderna i övrigt blivit större när man handlar.

Well, what ever! Imorgon lär jag vilja slå mig otroligt hårt i ansiktet eller något, för detta pass lär inte å förbi ostraffat. Träningsvärken lär komma som ett brev på posten. Ska dessutom till jobbet två gånger imorgon då jag har en kund på morgonen och en på kvällen. Så lär dö två gånger. Imorgonkväll kommer nog sängen vara otroligt skön.

Bero på det. Nu ska jag nog avnjuta ett långt (10 min) bad innan sömn. Natti nattii!

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *