Kanske det snart kan vända

Hej på er!
Hoppas allt är fint med er! Med mig är det skapligt i alla fall. Första gången på ett antal veckor som jag känner att jag vågar stå på jorden med båda fötterna. ÄNTLIGEN!

Igår hade jag fått några så oerhört tråkiga nyheter så jag visste nog knappt vad upp och ner var för skillnad. Dessutom snöade och blåste det jättemycket. Så jag var inte på bästa humöret.

Så när jag kom till stallet funderade allvarligt på att skippa turen med vagnen och bara ta hand om hagen, boxen och pussa på henne. Men jag fick möta en redan rengjord box. Och det gjorde verkligen HELA min dag igår. Då vände mycket för mig. Att se något positivt någon gång, när det ständigt varit motgångar var så oerhört lättande. Då blev det ett lätt val att ta sig ut. Dessutom hade det slutat snöa. Hoppas allt elände börjar trassla sig ut och bli något bra.

Kram och ta hand om er ❤

Vila i frid.

Du kanske också gillar

24 kommentarer

  1. Låter inte allt för roligt med nyheterna, så skickar en massa kramar till dig vännen! Sjukt att det snöat också?! Helt ärligt så är det ju något så fantastiskt att få komma ut i stallet och till djuren, ger en så god energi!! <3

  2. Härligt att mötas av något positivt när man redan har fått tråkiga besked om annat! Håller tummarna för att det ska vända för dig nu! Kram ?

  3. Åh vad skönt att du känner att det börjar vända, vad glad jag blir för din skull! Önskar dig en fin valborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *