Tre nyanser av gult

Dessa härliga färger fick jag lägga på min kund i fredags. Hon ville känna lite vårfeeling. Jag tänkte direkt att den nya kollektionen vi har fått hem, som är egentligen i regnbågens alla färger, är den vi skulle kika på. Min kund kände för gula naglar och dessa är egentligen alla tre nyanser av gult, jag lovar, även om ena färgen ser verkligen jättegrön ut!

Skulle du kunna tänka dig att ha gula naglar?

Du kanske också gillar

27 kommentarer

  1. Fräscha ! Ja det gäller att hitta sina metoder med träningen, om man inte tränar kanske en promenad eller en aktivitet!

    1. Mycket handlar ju om hudton och så. Jag skulle själv nog inte kunna ha färgerna själv för det passar inte min hudton. Men det är harmoniskt att titta på andras naglar i dessa färger. ?

  2. WOW vilka pangfärger!! Tycker faktiskt gult har blivit mer och mer snyggt i mina ögon, så fräsch färg 😀 Dessa klor hade jag inte tackat nej till :> KRAM

  3. NÄÄÄÄÄ va roligt!!! Hade jag bott i Umeå (dock har jag varit där för några av mina släktingar är födda+bor där) så skulle jag säkerligen varit din kund ^^… Härliga färger!

  4. Gult kan absolut va härligt och uppiggande om det är en nyans man trivs i 🙂 Den glittriga såg speciellt fint ut! Jag fixade mina naglar mycket förut, men blivit mindre av den varan på sistone. Borde börja piffa upp dem oftare 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *