Long time no see

Helt ärligt! Jag har haft internet ett tag nu så jag har kunnat uppdaterat av den anledningen. Dessvärre har annat i mitt liv tagit extremt mycket tid. Så mina uppdateringar har varit till mestadels på instagram storys. Så följer ni inte min instagram så gör gärna det. Där uppdateras det dagligen.

God fortsättning i alla fall! Hoppas ni hade en fantastisk nyårsafton!
Jag hade en fin nyår i alla fall med gott sällskap med middag och filmkväll. I detta trötta huvud så passade det mig alldeles utmärkt.

Nu är det ett nytt kapitel i mitt liv och jag har nu lämnat det fruktansvärda året 2023 bakom mig. Jag vågar inte uttala mig att 2024 ska bli ett bättre år för nu har jag sagt det konstant i flera års tid och varje år har bara blivit sämre. Förra året slog nog ändå priset med bland annat branden och en hel del på det privata planet. Men jag kämpar med ett gott humör och känner en massa ljusglimtar framför mig. Allt för var dag som går klarnar saker och ting upp för mig.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *