Sallys uteblivna buss

Vissa dagar börjar sämre än andra. Morgonen i sin helhet var lugn och fridfull.gick ut som vanligt till barnens hållplats för taxi och buss.

Kittys taxi kom i sin vanliga ordning. Fast Sallys buss uteblev. Det kom dessutom ingen information om busslinjen förrän en kvart efter att en taxi skulle komma. Så en halvtimme efter det kom det ingen taxi, så valde jag att skjutsa henne till skolan.

I det stora hela är det inga problem alls för mig – kommer inte sent iväg någonstans då jag inte har något inbokat före lunch. Utan det enda är att jag ibland kan ha inre scheman och mål som förskjuts när det blir såhär. Till exempel att min promenad blev en timme senare.

Men men, det är en del av livet ibland – att allt blir inte som man tänkt sig.

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *