Årets första mjukglass

Alltså, hur härligt var det inte ute igår? Jag tog min premiärmjukglass med Annie ute på torget under lunchen. Det var fantastiskt gott! Och så himla mysigt, vi umgås sällan nu jag och Annie. Så tog självklart tillfälle i akt när jag hade möjligheten att umgås med henne.

Hur som helst, här i Umeå finns det en speciell mjukglass som är med blåbärssmak. Jag har aldrig sett den någon annanstans i Sverige. Finns den hos dig?
Den är så otroligt hype:ad bland Umeborna. Jag tycker också den är god men jag föredrar fortfarande vaniljen. Tycker däremot att det är oerhört roligt att Umeå har en egen smak. Har din stad någon speciell smak på mjukglass?

Du kanske också gillar

18 kommentarer

  1. Nej men åh vad mysigt med premiären!! Inte blivit någon glass för mig än faktiskt, får bli någon dag då det passar och är bra väder!! 😀 KRAM

  2. Mjukglass med blåbär!!?? Åh… en dröm för en som jag som är lite barnsligt förtjust i blåbär. Har aldrig sett eller hört talas om. Däremot väljer jag ju alltid blåbär de ytterst få gånger jag köper en ”kulglass”! 😉 🙂

    Ang vårt spabad, så är det nog egentligen inte speciellt mycket insyn, eftersom badet ligger en bit innanför husknuten. Oftast skymmer våra bilar också som står därute på infarten. Mest att vi ville ha en mer instängd känsla 😉
    Ja, vi får se vilka planer som genomförs 😉
    kram/Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *