Willes utflykt försök nr 2

Idag har jag haft en ledig dag. Som ni vet har jag i stort sett jobbat hela sommaren på salongen vilket gjort att man haft en väldigt dålig återhämtning. Blev sjuk genast efter flytten och nu är jag på banan igen.

Idag provade jag dessutom att ta ut Wille och Lillebror igen. Vid första försöket drog Wille till gamla huset igen så nu när vi var ut idag.
Ropade jag konstant efter honom och hade verkligen koll. Och han verkade först väldigt vilsen, ville inte ens att jag skulle komma i närheten så då rymde han i från mig. Men ju mer han fick utforska och insåg att jag var i närheten så började han mjukna till. Så gav han mer och mer frihet.
Lämnade han småstunder och lät han till och med vara ute en stund själv. Och när jag kom ut kom han emot mig. Då bar jag honom en bit, men det gillade han inte så visade han bara var matskålen ute stod så han skulle veta det om han kom tillbaka. Gick in en stund igen. Och när jag kom ut stod han ute på altanen (vid matskålen) och blev glad när han såg mig.
Så då fick han följa med in. Jag ville inte att han skulle vara ut för länge utan också känna fördelen med att komma in igen så han fick äta samt klappas i en halv evighet.

Men han verkar inte lika ettrig ikväll som han varit på senaste. Utan mer harmonisk som den Wille vi känner.

Ja, ni undrar säkert hur det gick för Lillebror. Det behöver ni inte alls vara oroliga för. Harigare och mer undergiven katt får man leta efter, så han vågade sig knappt utanför tomtgränsen. ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *