Studsmattan är framme igen

Äntligen har vi tagit tag i ett tjatmoment- studsmattan. Byggde ihop den igår i de kalla vindarna. Fy sjutton, måste jag bara säga. Mina händer höll på att avlida av kylan. Jag som dessutom inte har någon bra blodcirkulation i kroppen så det var fruktansvärt. Men nöjd var jag när jag och Sally äntligen blev färdiga.

Det enda problemet nu är att när vi var klar och skulle förankra den så insåg vi att det konstigt nog var tjäle kvar i marken. Så nu på morgon har jag rekat och den har ännu inte blåst bort/omkull. Tänker att man får försöka gå och hacka ner vart eftersom. Det verkar fortsätta med plusgrader så det borde vara ett minne blott snart.

Visa det här inlägget på Instagram

Eh oups ?

Ett inlägg delat av Malin Tarvainen (@malintarvainen)

Tro mig vi har tidigare testat att inte förankra studsmattan. ? Tack och lov var det bara skyddsnätet vi behövde köpa nytt för det blev förstört.

Har ni någon studsmatta? I så fall, har ni tagit fram den än?

Ps. Följ mig gärna på instagram ?

Du kanske också gillar

6 kommentarer

  1. Hej vad roligt att du hittade min blogg =D, samt vart hittade du mig, blir alltid nyfiken. Samt näe ingen studsmatta, men tösen hoppas mer än gärna så fort hon får chans på någon =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *