Say yes till sommartid

God morgon!
I måndags hade jag en kund som frågade mig om jag blev påverkad av sommar- vs vintertiden. Just då tyckte jag inte någon större skillnad. Tyckte kanske att det var något svårare att vakna på morgonen, men that’s it! Tills igårkväll:

Hur underbart att det inte att det är ljust så pass länge nu på kvällarna? Det är så magiskt! Så – ja – jag vill ha sommartid för evigt! Även om det är fortfarande mörkt tidigt på vintrarna kommer det ändå innebära att ljuset känns att vara längre på dagarna och ge den där sista energin på slutet av dagen!

Hur påverkas du av sommar- vs vintertiden? Föredrar du någon speciell av dem?

Du kanske också gillar

17 kommentarer

 1. Jag upplever mig påverkas negativt psykiskt under årets mörkare månader. Att dagarna är ljusare och längre nu njuter jag av!

  (Sent) Svar: Tack för att du tog dig tid att kommentera mitt inlägg.

  Kram

 2. Hej Malin.
  Vad kul att du håller på med naglar. Jag är gammal fotterapeut och målade tånaglar redan i början på decenniet, Var nog den första här där jag bor i mellansverige som på fri hand målade blommor och satte små pärlor i lacket. Jätte roligt eftersom jag har en lite konstnärlig ådra.
  Angående sommar eller vintertid bryr jag mig inte längre. Har vant mig eftersom jag har varit med på hela den resan, men måste tillstå att det vore bra skönt om vi slapp att ställ om klockorna på det här viset. Då, i begynnelsen var det ett förskräckligt liv må du tro. Kossorna skulle drabbas värst var det visst 😀
  Kul att hitta dig men jag som är gammal hittar nästan bland alla klurerier på din sida. Få se om det här kommer fram.
  🙂

  1. Tack!
   Kul och få höra att du upplever så. Tycker annars man övervägande alltid säger tvärtom. ?

  1. Ja, mörker har vi gott om annars också, så det blir inga problem även man skulle gå till sommartid hela tiden ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *