Pokemon GO

Är det högsäsong så är det på salongen! 
Jättekul med fullsatt schema, det enda som är tråkigt är när man måste neka tider då det är fullsatt. Känner mig hyfsat utarbetad för tillfället. Så nu i samband med vissa kunder som velat omboka tider så har jag trappat ned lite grand för att kunna vila upp mig en smula. Så igår fick jag kortdag på jobbet.

Då valde jag istället att spela Pokemon GO. Måste säga själv att det är ett fantastiskt spel i min syn, så länge man såklart fortfarande går efter trafikregler och andra lagar. Och JA, konstigt nog finns vi också som faktiskt följer detta och faktiskt varken har i spelet igång medan vi kör, står mitt på övergångsställena när man finner en pokemon eller bryter oss in i folks hem för att vi funnit en speciell pokemon hos dem! Otroligt, va?

Nej, skämt åsido. Jag måste bara hylla detta spel! Har funnit en fantastisk motivation att gå ut. Igår efter jobbet var jag ute i 7 timmar och bara strosade runt. Hade varit ute längre om det inte vore för att mina ben var som spagetti när jag skulle gå hem. De bar mig nästan inte.

Dessutom i samband med de olika pokestop:sen har jag även börjat se de olika detaljerna som finns i Umeås fantastiska miljö. Det är sällan man ser upp på husen och ser de olika utsmyckningarna de faktiskt har. Så nu när man möter en ny pokestop så ser man sig omkring för att se de olika detaljerna då det är en bild man snurrar runt på vid varje pokestop.

IMG_4457

Tanken är väl att jag ska gå ut idag också. Dock osäker än, då jag är lite trött efter gårdagens promenerande. Fast det är ju så beroendeframkallande! Vill bara fånga fler pokemon! Igår fann jag ändå 6 nya pokemons jag inte hade. Känns snart som om jag kan inte hitta så många fler just här i Umeå, om jag inte häckar på Umedalen där de inte bara har en gyllene triangel med tre pokestops inom samma area utan fyra till och med! Har sett så grymt många ifrån mitt team som hitta jättemånga pokemons som jag inte har, men jag åker bara vilsen jämt i Umedalen, så det måste bli någon gång då jag har någon jag känner som kan stället mer än mig. Så lär i så fall bara strosa en stund på stan. 

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *