Överraskningsgrillfest för mig

Ni vet gratis är gott? Häromdagen var det några tjejer från Red Bull in på salongen och bjöd på varsin Red Bull. De får gärna komma tillbaka. ?  Så den fick avnjutas igårmorse när jag började jobbet för jag kunde inte dricka den på en gång i torsdags då jag är lite känslig mot koffein på eftermiddagen. 


Nu har jag i alla fall börjat tagit tag i mina promenader igen. När jag jobbar blir det som vanligt efter strandpromenaden. Bra promenad som bli drygt 30 minuters promenad som ger både en backe och frisk luft. Dock så när jag hade kommit halvvägs i torsdags (strax efter bilden ovan togs) så öppnade himlen upp sig och det vräkte ner. Så jag var blöt resten av dagen. 


Igår när jag kom hem från jobbet hade familjen förberett en överraskningsfest för mig då jag fyller år på måndag men Sally är då bortrest. Så vi åt lite grillat, jag fick blomman på bilden och åt en liten efterrätt med blåbär/vitchoklad/kokos.  Sedan spelade vi lite rita och gissa samt såg filmen Ozzy. Riktigt mysigt!


Idag står lite saker på agendan. Ska bland annat träna, gå ut i skogen och checka läget med blåbär och svamp, bokföring samt umgås med familjen. ☺️ Lär bli en tidig kväll dessutom då jag vaknade i panik imorse kl 08:03 och var rädd för att jag försovit mig. Hann fundera vilken kund det var som hade blivit drabbad samt varför mina kollegor inte hade ringt mig än. Sedan såg jag att det stod lördag på telefonen under klockan. Tack och lov för det! Annars hade jag nog väckt hela familjen av mitt panikvrål. ? Kunde inte somna om i alla fall efter det, så jag har bara tagit lugnt nu på morgonen.

Nej, nu ska jag träna! ?

Du kanske också gillar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *